Corball amb carxofes i salsa d’algues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets de corball que la peixatera ens ha preparat.
  • 1 Pot casolà se carxofes.
  • 1 Pot de salsa d’algues amb algues.
  • Oli d’oliva.
  • Sal.
  • Pebre negre mòlt.

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, quan està calent, salpebrem els filets de corball, posem el foc alt i els coem 3 minuts per costat. En una altre paella, saltegem les carxofes amb la salsa d’algues amb algues. En un plat, posem un filet de corball, les carxofes en un cantó i la salsa d’algues amb algues per sobre.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Corball amb carxofes i salsa d’algues

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: