Corball amb carxofes i salsa d’algues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets de corball que la peixatera ens ha preparat.
  • 1 Pot casolà se carxofes.
  • 1 Pot de salsa d’algues amb algues.
  • Oli d’oliva.
  • Sal.
  • Pebre negre mòlt.

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, quan està calent, salpebrem els filets de corball, posem el foc alt i els coem 3 minuts per costat. En una altre paella, saltegem les carxofes amb la salsa d’algues amb algues. En un plat, posem un filet de corball, les carxofes en un cantó i la salsa d’algues amb algues per sobre.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Corball amb carxofes i salsa d’algues
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1215 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: