Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 320 g de pasta fresca (en aquest cas, tortellini farcits de carn)
- 100 g de formatge d’untar
- 50 g de formatge ratllat
- Oli d’oliva
- Orenga, herbes provençals, alfàbrega,…
- Aigua
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta en abundant aigua i una mica de sal, en aquest cas, tortellinis de carn , seguint les instruccions del paquet amb un rajolí d’oli. Entre uns 6-8 minuts estarà cuita. Quan estigui, colem la pasta. Mentre tenim la pasta al foc, posem dues cullerades de formatge d’untar en un got i l’escalfarem uns 30 segons al microones. Si veiem que no s’ha acabat de desfer, escalfarem una mica més i així fins que estigui al nostre gust. Afegim orenga, herbes provençals, alfàbrega, …i un polsim de sal al got del formatge i ho barregem bé. Posem la pasta a un plat amb un rajolí d’oli d’oliva i la salsa per sobre amb una mica de formatge ratllat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1745 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.