Truites farcides
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 Ous
- 3 Patates mitjanes
- 1 Ceba
- 1 Albergínia
- 1 Pebrot verd petit
- 1 Carabassó
- 1 Pot de tomàquet sofregit de 250.
- 1 All
- Una mica de julivert
- 6 Salsitxes (de porc, o de pollastre)
- 1 Tall de cansalada virada
- 1 Tall de sobrassada de Mallorca
- 2 Fetges de pollastre
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pelem i trossegem a daus la verdura, la fregim en una paella amb una mica d'oli i salpebrem al gust. Reservem en una safata amb paper de cuina per absorbir l'excés d'oli. Fregim les salsitxes, la cansalada i els fetges de pollastre, ho tallem a trossos petits i ho barregem bé amb la verdura. Fregim lleugerament un all tallat a trossos petits, i hi afegim el tomàquet i una mica de julivert, i hi esmicolem el tall de sobrassada. 5 cullerades del sofregit anterior el barregem bé amb la resta d'ingredients i reservem la resta.
Batem els ous, en una paella de base petita tirem ou fins que la base estigui coberta,i quan estigui quallat l'ou, amb una cullera hi posem al mig dues cullerades grosses del preparat de verdures ben repartides, i tanquem com si féssim truites a la francesa, i les anem posant en una safata, una al costat de l'altra, fins acabar tot el preparat. Es tira per sobre de les truites la resta del sofregit procurant que cobreixin totes les truites per sobre, i ja es pot servir
a es pot servir
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2949 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.