Popets d’Arenys saltejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Entre 12 i 14 popets frescos (uns 400 g)
- 2 Dent d'all
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 Gotet de vi banc
2 racions
Elaboració
Netejar els popets:
Amb una tisora de cuina treiem la boca del pop, que està al centre dels tentacles, fent pressió al mig, sortirà la bola que conté el bec. Els ulls també s'han de treure. Fem un tall a la pell del costat dels ulls i així es treuen amb facilitat. Per acabar, es dóna la volta a la bossa (cap) i es treuen les vísceres. Els esbandim a raig d'aixeta tenint cura de que les ventoses dels tentacles quedin ben netes. Tornem a girar la bossa i els deixem escórrer. Ja estan ben nets i a punt per cuinar.
Saltejar els popets:
Laminen els alls i piquem el julivert molt petit. En una paella, hi tirem una mica d'oli, quan està calent, hi posem els popets amb la picada d'all i julivert i el gotet de vi blanc. Deixem coure 4 minuts màxim i hi posem una mica de sal. Servim amb el propi suc de coure els popets.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.