Rossinyols saltats amb botifarra blanca, negra i julivert
Categoria:
Altres
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de Rossinyols frescos (millor de l’interior del Maresme)
- 1 Botifarra blanca (crua) petita
- 1 Botifarra negra petita
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert
2 racions
Elaboració
Rentem els rossinyols amb un drap humit, bufant fort i amb la mínima aigua. Tallem a trossos els més grossos.
En una paella amb una mica d’oli coem la botifarra crua (blanca ), uns 6 o7 minuts , la tallem a rodanxes i la reservem. En la mateixa paella, coem la botifarra negra uns 2 minuts, la tallem a rodanxes i la reservem. En la mateixa paella amb una mica d’oli, hi tirem els rossinyols i els deixem coure fins que treguin quasi tota l’aigua, uns 7 minuts. Hi afegim les rodanxes de botifarra i una mica de julivert ben picat. Ho deixem coure tot junt i ho salem una mica, uns 10 minuts. Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4432 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.