Macarrons sense gratinar

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 360 g de macarrons
  • 1 Ceba grossa
  • 3 Tomàquets madurs petits
  • 200 g de carn picada (meitat porc, meitat vedella)
  • 50 g de formatge ratllat (preferentment parmesà)
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre.
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Rentem i ratllem els tomàquets, els hi traiem les llavors i ho reservem.
Per fer el sofregit, daurem la ceba trinxada en una paella amb força oli. Quan la ceba estigui ben transparent, hi afegim la carn picada i ho deixem sofregir fins que la carn hagi quedat ben rostida. Hi tirem el tomàquet ratllat que tenim reservat. Deixem coure tot junt, carn picada i tomàquet ratllat, uns 5 minuts.
Coem els macarrons en una olla amb aigua bullent, sal i un raig d'oli d'oliva perquè no s'enganxin. La cocció dels macarrons ha de durar 8 minuts. Quan estiguin cuits, els escorrem i els posem en una cassola amb oli d’oliva, els barregem amb la carn picada i tomàquet ratllat, rectifiquem de sal i pebre, si cal . Ja per acabar, ho deixem coure a la cassola tot junt I remenant bé, uns 5 minuts més.
Servim a part, el formatge ratllat.

45min


Recepta de cuina de Macarrons sense gratinar
En la cassola ja fets i a punt per per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: