Pop a la cassola amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Bossa amb unes 10 patates petites per coure al microones
- 600 g de Tentacles de pop cuits i envasats al buit
- Pebre vermell de la Vera
- Sal gruixuda
- Oli d’oliva
3 racions
Elaboració
Posem la bossa de patates sense punxar, entre 6 i 8 minuts al microones. Les pelem i tallem a rodanxes.
En una cassola de ferro colat amb tapa de vidre, hi posem de base les patates. Tallem el tentacle de pop a rodanxes i el posem sobre les patates.
Hi afagim oli d’oliva, pebre vermell de la Vera i una mica de sal gruixuda. Deixem coure uns 3 minuts. Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2685 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.