Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 360 g de fesols de Santa Pau cuits i, comprats en una tenda especialitzada en coure llegums i que ens donin una mica de caldo de la cocció
- 3 Dents d’all i una mica de julivert, per fer una picada senzilla
- 6 Salsitxes
- 1 Pot de bolets variats de conserva casolana
- Sal i pebre negre mòl
- Oli d’oliva verge
4 racions
Elaboració
Tallem les salsitxes a rodanxes. En una paella, hi posem una mica d’oli i les salsitxes salpebrades, les saltegem uns 10 minuts màxim i les reservem. En la mateixa paella, saltem els bolets amb una mica de sal,uns 5 minuts, i els reservem. En un morter, hi posem els alls pelats amb una mica de julivert ben picat, i ho piquem tot bé. Hi afegim una mica del caldo de coure els fesols i ho acabem de picar perquè quedi molt fí. Ho passem per colador xinès i ho reservem. Per acabar, en una cassola, amb una mica d’oli, hi posem tots els ingredients: fesols, salsitxes, bolets i la picada d’all i julivert. Deixem coure un 15 minuts, hi ho anem remenant. Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2089 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.