Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 Lloms de bacallà fresc sense espines, d'entre 150 i 200 g cadascun
- 2 Porros mitjans
- 2 Carbassons de mida mitjana
- 1 Pastanaga
- 350 g de Carbassa vermella
- Espàrrecs blancs
- 1 Gotet de vi blanc sec
- Sal i pebre negre mòlt
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Herbes provençals
- All granulat
3 racions
Elaboració
En una paella amb l'oli, sofregim les verdures-hotalisses en juliana tallada molt fina, ho salpebrem i a mitja cocció hi afegim un rajolí de vi blanc i continuem la cocció fins que es consumeixi completament el vi, uns 20 minuts. Preparem tres trossos de paper d'enfornar i distribuïm sobre ells, les verdures-hortalisses i damunt d'elles els lloms de bacallà. Posem a sobre all granulat i herbes provençals, tanquem molt bé els paquetets i els introduïm en forn preescalfat a 250 º C, durant 10 minuts. Els servim de seguida, tret l'embolcall de paper.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1353 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.