Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Lloms de bacallà fresc sense espines, d'entre 150 i 200 g cadascun
  • 2 Porros mitjans
  • 2 Carbassons de mida mitjana
  • 1 Pastanaga
  • 350 g de Carbassa vermella
  • Espàrrecs blancs
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Herbes provençals
  • All granulat

3 racions

Elaboració

En una paella amb l'oli, sofregim les verdures-hotalisses en juliana tallada molt fina, ho salpebrem i a mitja cocció hi afegim un rajolí de vi blanc i continuem la cocció fins que es consumeixi completament el vi, uns 20 minuts. Preparem tres trossos de paper d'enfornar i distribuïm sobre ells, les verdures-hortalisses i damunt d'elles els lloms de bacallà. Posem a sobre all granulat i herbes provençals, tanquem molt bé els paquetets i els introduïm en forn preescalfat a 250 º C, durant 10 minuts. Els servim de seguida, tret l'embolcall de paper.

40min


Recepta de cuina de Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1353 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: