Cua de bou estofada a l’antiga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cues de bou trossejades
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • 2 Cullerades de farina
  • 2 dl de vi negre
  • 1 litre de brou de carn
  • Oli d’oliva
  • Sal

Pel buquet d’herbes:

  • 2 Fulles de llorer
  • 1 Branqueta de farigola
  • 1 Pastanaga petita
  • 1 Porro,
  • 1 Tros d’api
  • Julivert

Per a la guarnició:

  • 3 Pastanagues mitjanes
  • 500 g de Patates tallades a daus petits

4 racions

Elaboració

Salem els trossos de cua de bou, la daurem en oli d’oliva i la reservem en una cassola de fang. En una paella, aprofitant l’oli que hem fet servir per fregir la cua de bou, fem un sofregit amb ceba trinxada i el tomàquet. Un cop a punt, hi afegim les dues cullerades de farina diluïdes en el vi negre. Ho remenem tot enèrgicament i a poc a poc hi incorporem el brou de carn, que haurem escalfat abans. Passem tota aquesta salsa pel colador xinès i la repartim sobre els trossos de la cua de bou fins que quedin ben coberts. Després hi afegim el buquet d’herbes i ho deixem coure unes 3 hores com a mínim, fins que sigui ben cuit. Mitja hora abans d’acabar la cocció, hi afegiu les pastanagues trossejades, el gra d’all i les patates tallades a daus.

3h 20min


Recepta de cuina de Cua de bou estofada a l’antiga
Cua de bou estofada a l’antiga acabada de fer, encara fumeja.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Cua de bou estofada a l’antiga
Cua de bou estofada per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: