Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g de Bacallà dessalat
- 300 g de Mongetes seques comprades cuites i que ens donin brou de bullir-les (mig litre més o menys)
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
- 2 Dents d’all
- Julivert
- Brou de bullir les mongetes
- 1 Bitxo vermell petit
3 racions
Elaboració
Salem, enfarinem i fregim el bacallà, en una paella amb oli d’oliva, uns 10 minuts. El reservem.
Fem una emulsió d’all i julivert.
En un morter piquem els alls, el julivert ben petit i hi afegim una mica d’oli d’oliva i sal. Ho remenem bé.
Si volem l’emulsió molt fina, la passem pel colador xinès. La reservem.
En una cassola de fang, hi posem el bacallà amb les mongetes seques i un bitxo vermell petit.
Cobrim la cassola amb el brou de bullir les mongetes.
Deixeu que bulli tot junt a foc suau, uns 5 minuts.
Comprovem el punt de sal.
A l’últim moment hi tirem per sobre l’emulsió d’all i julivert i ho deixem coure 1 minut més. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.