Ossobuco de vedella guisat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de carn de jarret de vedella en talls de 2 cm d'ample amb l'os (uns 4 talls)
  • 30 g de mantega
  • 3 Pastanagues mitjanes
  • 2 Cebes
  • 1 Tomàquet madur
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 500 ml de caldo de carn
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre mòlt
  • 2 Fulles de llorer
  • Una branqueta de farigola

4 racions

Elaboració

Salpebrem i enfarinem els talls de carn de vedella.
En una cassola de fang, hi posem la mantega i un raig d'oli d'oliva.
Marquem els talls de vedella a la cassola, vigilant que no es cremi la farina.
Traiem la vedella. La reservem.
En la mateixa cassola, hi posem les cebes tallades a grills, i les pastanagues a rodanxes una mica grosses. Ho deixem coure uns 10 o 15 minuts.
En una olla a part, reduim el vi blanc amb el llorer i la farigola. Quan no faci olor d'alcohol, hi afegim el brou de carn.
Posem els talls de vedella a la primera cassola, i hi afegim el tomàquet sencer. Barregem bé tots els ingredients.
Cobrim la cassola amb el brou, que hem preparat amb el vi, el llorer i la farigola. Ho salem. Tapem la cassola i ho deixem coure, uns 90 minuts a foc suau, fins que la vedella sigui tendra del tot.
Finalment, agafem una mica de brou de vedella i triturem part de la ceba, pastanaga ,…fent com una salsa.
Servim un jarret de vedella d’uns 2 cm d'ample amb l'os per persona, amb la salsa per sobre i amb trossos de ceba i pastanaga.
Ja es pot servir.

1h 50min


Recepta de cuina de Ossobuco de vedella guisat
Ossobuco de vedella guisat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: