Bacallà confitat amb “ensaladilla” russa i musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Llom de bacallà dessalat d’uns 200 g
- 1 Pot d’ensaladilla russa
- 1 Pot de maionesa
- 4 o 5 Musclos
- Oli d’oliva verge extra
- 2 Alls
- Sal
1 racions
Elaboració
Fem els musclos al vapor i hi traiem les closques buides. Els reservem.
En un motlle, hi posem l’ensaladilla i la reservem.
Per confitar el bacallà:
Posem en un cassó o casserola oli d’oliva verge extra fins cobrir el bacallà. L’escalfem amb els alls sencers i partits per la meitat. Quan aquests estiguin daurats es deixa refredar l'oli.
Quan arribi a 65º (podeu fer servir un termòmetre de cuina o quan es fiqui el dit i gairebé cremi) es fica el bacallà escorregut i el més sec possible amb la pell cap avall en l'oli, procurant que us quedi cobert. Heu de mantenir aquesta temperatura durant 20 minutos.
Traiem el bacallà i traiem l'oli.
Per montar el plat:
En el centre, hi posem el bacallá, en un costat l’ensaladilla russa desmtllada amb una cullerada de maionesa a sobre i a l’altre costat, els musclos.
Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
Bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.