Sípia amb pèsols

Ingredients

  • 600 g de Sípia que a la peixateria ens netegen
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 300 g de Pèsols desgranats
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Copa de brandi
  • 1 Got de vi blanc
  • 1/2 Litre de fumet de peix

Per a la picada:

  • Ametlles
  • 2 Alls
  • Avellanes
  • Julivert
  • 1 Llesca de pa fregit

3 racions

Elaboració

Tallem la sípia a trossos i la salem.
Posem a escalfar l'oli d'oliva en una cassola, i quan estigui calent, comencem a daurar-hi la sípia fins que quedi ben rossa.
Abaixem el foc i enrossim la ceba picada, juntament amb la sípia.
Un cop la ceba estigui daurada , uns 15 minuts, hi tirem la copa de brandi i el got de vi blanc.
Ho deixem reduir.
Mentre, aprofitem per fer una picada amb 2 alls, ametlles, avellanes, julivert i una llesca de pa fregit. La diluïm amb una mica d'oli d'oliva.
Aboquem el fumet de peix a la cassola i ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps, hi incorporem la picada.
Ho salpebrem, i quan torni a arrencar el bull, hi tirem els pèsols. Deixem coure uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Sípia amb pèsols
Sípia amb pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: