Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Sípia de costa d’uns 600 g
  • 500 g de pèsols tendres desgranats
  • 300 g de cebes tendres
  • 1 Got d’aigua mineral
  • 1 Cullerada de farina
  • 1 All i fulles de julivert
  • 2 Cullerades d’oli oliva verge extra
  • Sal marina fina

4 racions

Elaboració

Rentem la sípia i la tallem a trossos regulars, li traiem la pell (opcional, de vegades no la trec i li dóna un altre gust).
Posem un parell de cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat. Tapem la aella i la deixem coure a foc suau uns 10 minuts amb el propi suc.
Quan gairebé no hi quedi suc, hi incorporem la ceba tallada, un raig d’oli i un polsim de sal. Remenem varies vegades i ho coem a foc suau amb tapa, uns 10 minuts o fins que la ceba comenci a estovar-se.
Hi afegim els pèsols i l’aigua calenta. Si els pèsols són tendres, n’hi haurà prou amb 5 minuts de cocció.
Hi tirem la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i julivert i un polsim de sal. Ho remenem i ho deixem coure, uns 3 minuts.

35min


Recepta de cuina de Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates
Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: