Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó
  • 8 Llagostins
  • Alfàbrega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Tallem el carbassó en talls finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina.
Anem col.locant els talls finets amb una safata de forn. Sobretot al damunt de paper de forn.
En una paella amb una mica d'oli i sal al fons, quan l'oli està calent, saltem els llagostins 1 minut per costat (màxim).
Els hi traiem la pell i el cap .
Els reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn amb els llagostins sobre els talls finets de carbassó, amb una mica d’alfàbrega.
Deixem coure uns 3 minuts

15min


Recepta de cuina de Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2447 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: