Tonyina macerada amb salsa de soja
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Trosset d'arrel de gingebre d'uns 3 cm
- 150 g de Tonyina fresca (un o dos talls de tonyina)
- 80 ml de salsa de soja
- Una mica d'oli d'oliva
- 2 Culleradetes de llavors de sèsam torrades
- 2 Culleradetes de sucre moreno
1 racions
Elaboració
Prepararem la barreja en un recipient alt, per tal que la tonyina quedi coberta per la barreja.
Pelem i ratllem el gingebre, ja que també en volem recollir la mica de suc que fa, hi afegim la salsa de soja, l'oli, el sèsam i el sucre.
Posem la tonyina fresca a la barreja, fem que s'empapi bé i que la tonyina quedi ben coberta.
Ho tapem amb un film transparent i ho deixem macerar uns 45 minuts.
Passat aquest temps posem a calentar la planxa, on amb una mica d'oli, hi daurem la tonyina macerada, per tots els cantons.
Ja la tenim preparada.
La barreja la posem en un cassó.
La reduïm fins que s'espessi una mica (aproximadament amb uns 7 minuts n'hi ha prou, ja que quan es refreda s'espesseix una mica més).
La retirem del foc i la reservem com a salsa.
Tant sols ens queda servir la tonyina acompanyada de la salsa.
20min
Notes
En el temps no tinc en compte els 45 minuts de maceració.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2375 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.