Calamars amb salsa picant i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de Calamars en anelles i amb les potes
- 2 Patates mitjanes
- 1 Ceba
- 1 Got de vi blanc
- 1 Pastilla de brou de peix
- 1 Fulla de llorer
- 2 Bitxos
- Oli d'oliva
- Sal
- Uns brots de fonoll
3 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i sal, posem a bullir les patates amb pell, uns 20 minuts.
Les tallem a rodanxes, traiem la pell i les reservem.
Mentrestant, en una cassola, posem a ofegar amb oli, la ceba trossejada i quan comenci a posar-se transparent, hi afegim el vi.
Deixem que redueixi una mica.
Afegim la fulla de llorer, la pastilla de brou i els dos bitxos.
Afegim el calamar.
Deixem coure tot junt fins que el calamar estigui tendre, uns 20 minuts, a foc baix-mig.
Per servir-lo, en un plat al fons posem les patates a rodanxes, a sobre els calamars amb uns brots de fonoll.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.