Carpaccio de carbassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Carbassó mitjà
- 1 Tomàquet mitjà
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a daus petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3743 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.