Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Manat de bledes, a la tenda us diran la quantitat per persona, doncs al bullir redueixen molt
- 7 o 8 Alls
- Orenga i farigola moltes
- Un grapat de sal
- Oli d'oliva
- Aigua
1 racions
Elaboració
Desfem el manat de bledes i les netegem molt bé en aigua per no trobar-hi sorra al menjar-les.
En una olla amb tapa, hi posem un grapat de sal, els alls pelats o sense pelar, i una mica d'orenga i farigola.
Tallem les bledes.
Posem aigua a l'olla i les bledes amb un raig d'oli d'oliva.
Quan arrenqui el bull ho deixem coure amb la tapa posada entre 15 i 20 minuts.
Les escorrem i llestos.
Per menjarles les podem passar per la paella amb una mica d'oli i trossets de cansalada viada, és una opció, tot i que només bullides són bones.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9637 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.