Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Manat de bledes, a la tenda us diran la quantitat per persona, doncs al bullir redueixen molt
  • 7 o 8 Alls
  • Orenga i farigola moltes
  • Un grapat de sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Desfem el manat de bledes i les netegem molt bé en aigua per no trobar-hi sorra al menjar-les.
En una olla amb tapa, hi posem un grapat de sal, els alls pelats o sense pelar, i una mica d'orenga i farigola.
Tallem les bledes.
Posem aigua a l'olla i les bledes amb un raig d'oli d'oliva.
Quan arrenqui el bull ho deixem coure amb la tapa posada entre 15 i 20 minuts.
Les escorrem i llestos.
Per menjarles les podem passar per la paella amb una mica d'oli i trossets de cansalada viada, és una opció, tot i que només bullides són bones.

30min


Recepta de cuina de Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
Les bledes perparades per posar-les a bullir.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
Les bledes bullint.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
Les bledes ben escorregudes.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
Les bledes al plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: