Conill al forn amb patates panadera
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Conill d'un quilo i 200 g aprox.
- 4 Patates grosses
- 1 Cabeça d’alls
- Orenga esmiculat
- Alfàbrega esmiculada
- 1 Gotet de vi blanc sec
- Aigua en funció de si queda sec o no
- Sal, pebre i oli
4 racions
Elaboració
Tallem el conill en unes 6 o 7 parts i deixem les espatlles senceres.
El salpebrem.
Pelem les patates i les tallem a làmines d’entre mig i un centímetre més o menys.
Preparem una safata de forn amb el fons d’oli, a sobre hi posem les patates i els trossos de conill.
Preescalfarem el forn a 220º.
Afegim a la safata els dents d'all sense pelar, l'orenga i l'alfàbrega.
Ho regem amb un gotet de vi blanc.
Ho deixem coure a 180 - 220º, durant uns 40 minuts.
A mitja cocció girem els talls de conill i hi afegim aigua si està molt sec.
Ja es pot servir.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7466 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.