Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Ous
  • 1 Manat d’espinacs
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Ceba petita
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Posem a coure a foc baix la ceba tallada a grills o millor en juliana.
La deixem coure uns 10 minuts més o menys, fins que hagi quedat transparent. La reservem.
Mentre, rentem els espinacs iels traiem les tiges
Agafem una olla i hi posem aigua i sal.
Quan l'aigua bull hi posem els espinacs i els deixem coure uns 10 minuts màxim.
Els escorrem molt bé i els trossegem (esmicolem) fins que quedin molt petits.
Els saltem en una paella uns 3 minuts. El reservem.
Pelem i tallem la patata en làmines fines.
Posem oli abundant a la paella i quan estigui calent, hi fregim les patates tallades .
Mentre, batem els ous en un bol.
Hi posem una mica de sal.
Hi afegim la ceba i els espinacs que tenim reservats..
Quan la patata ja està fregida , uns 15 minuts la posem al bol
amb els ous, hi ho barregem tot junt.
Posem a escalfar una paella amb una mica d’oli.
Quan estigui calent hi afegim el preparat del bol, remenem el contingut de la paella per tal que la truita no s’enganxi.
Quan sembli que la part de baix de la truita ja està cuita, la girem amb un plat gran.
Tornem a posar la truita a la paella i l'acabem de coure.
La coem més o menys a gust del comensal, uns 4 minuts.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba

Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba.

Recepta de cuina de Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba

Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: