Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 Ous
- 1 Manat d’espinacs
- 1 Patata mitjana
- 1 Ceba petita
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Posem a coure a foc baix la ceba tallada a grills o millor en juliana.
La deixem coure uns 10 minuts més o menys, fins que hagi quedat transparent. La reservem.
Mentre, rentem els espinacs iels traiem les tiges
Agafem una olla i hi posem aigua i sal.
Quan l'aigua bull hi posem els espinacs i els deixem coure uns 10 minuts màxim.
Els escorrem molt bé i els trossegem (esmicolem) fins que quedin molt petits.
Els saltem en una paella uns 3 minuts. El reservem.
Pelem i tallem la patata en làmines fines.
Posem oli abundant a la paella i quan estigui calent, hi fregim les patates tallades .
Mentre, batem els ous en un bol.
Hi posem una mica de sal.
Hi afegim la ceba i els espinacs que tenim reservats..
Quan la patata ja està fregida , uns 15 minuts la posem al bol
amb els ous, hi ho barregem tot junt.
Posem a escalfar una paella amb una mica d’oli.
Quan estigui calent hi afegim el preparat del bol, remenem el contingut de la paella per tal que la truita no s’enganxi.
Quan sembli que la part de baix de la truita ja està cuita, la girem amb un plat gran.
Tornem a posar la truita a la paella i l'acabem de coure.
La coem més o menys a gust del comensal, uns 4 minuts.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4191 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.