Amanida de pasta
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de pasta a escollir (farfalle, fusilli, penne,macarró,...)
- 60 g d'olives negres i verds sense pinyons
- 30 g de tàperes
- 150 g de cirerols o altres tomàquets petits
- 100 g de mozzarella a daus
- 1 Llauna petita de tonyina (opcional)
- Fulles d' alfàbrega
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
3 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure
el tipus de pasta escollit.
El temps de cocció bé indicat al paquet.
L'escorrem i reservem perquè es refredi.
Mentre, tallem els tomàquets per la meitat, les tàperes,
les olives a rodanxes i trenquem les fulles de alfàbrega
amb les mans.
Ho barregem tot en un bol. Aboquem la pasta al bol.
Ho salpebrem i hi tirem l'oli. Ho barregem bé.
Deixeu reposar una mitja hora abans de servir.
Per últim, hi incorporem la mozzarella.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.