Camembert a la brasa
Categoria:
Altres
Ingredients
- Un formatge camembert que porti envoltori de fusta-Una cullerada petita de mel-Paper de plata-Pa torrat a tires-
4 racions
Utensilis
Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.
Elaboració
Primer de tot traiem el formatge de la caixa i en retirem l'envoltori que porta de plàstic. Seguidament el posem a l'envoltori de fusta que porta el formatge , la part de la base. Desprès li fem un tall a sobre en forma de creu i li posem la cullera de mel a sobre del tall que hem fet. L'emboliquem amb un paper de plata i posem damunt les graelles i al caliu mes o menys uns 15 minuts. Quan el formatge es buf de sobre estarà al seu punt. L'acompanyarem amb unes tires de pa torrat que el poem fer també al caliu.
15min
Notes
El temps e la recepte, es el de cocció del formatge .A banda trigarem mes a fer el caliu i tot això.
Etiquetes: A la brasa Formatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2868 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.