Amanida d'espinacs amb ou ferrat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Bossa d'espinacs frescos
- 4 Ous
- Uns quants tomàquet xerri
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 Llauna de succedani de caviar
- Torradetes
4 racions
Elaboració
Rentem i tallem els tomàquet xerri per la meitat. Els reservem
En quatre plats hi posem de base els espinacs que amanim amb oli i una mica de sal
Al voltant dels espinacs i distribuïm els tomàquets xerri partits per la meitat.
Fregim el ous.
Sobre cada plat hi posem un ou ferrat i sobre una mica de succedani de caviar.
Servim el plat amb torradetes.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.