Bacallà a la llauna

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà dessalat d’uns 180 g cadascun
  • 200 g de Mongetes del ganxet comprades cuites
  • Farina
  • 2 Alls
  • Olil d’oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Sal
  • Julivert picat (opcional)

4 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daurem el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa.
Retirem el bacallà i l’espolvoregem amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà, hi
fregim els alls tallats a làmines i escaldem el bacallà amb aquest oli.
Ja es pot servir.
El podem acompanyar amb cigrons, mongetes, samfaina, etc. En aquest cas mongetes (el més habitual).

45min


Recepta de cuina de Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1898 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: