Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de bacallà dessalat d’uns 180 g cadascun
- 200 g de Mongetes del ganxet comprades cuites
- Farina
- 2 Alls
- Olil d’oliva
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Julivert picat (opcional)
4 racions
Elaboració
Enfarinem el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daurem el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa.
Retirem el bacallà i l’espolvoregem amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà, hi
fregim els alls tallats a làmines i escaldem el bacallà amb aquest oli.
Ja es pot servir.
El podem acompanyar amb cigrons, mongetes, samfaina, etc. En aquest cas mongetes (el més habitual).
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1898 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.