Broqueta de calamar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Calamar fresc mitjanet que a la peixateria ens netegen
  • 1/2 Carbassó
  • 1 Pastanaga petita
  • 1/2 Manat d'espàrrecs verds
  • 1 Pot de blat de moro
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Salsa Cèsar
  • Crema de vinagre de Mòdena

1 racions

Elaboració

Rentem i tallem molt petit el carbassó, la pastanaga i els espàrrecs verds
(tallat com si fos per tirar al gaspatxo),
Posem una mica d'oli en una paella i coem el calamar amb les potes uns 7 o 8 minuts,
juntament amb els ingredients tallats abans. Cap al final de la cocció ho salem una mica.
Així el calamar no quedarà dur.
Tallem el calamar amb rodanxes altes (un parell de cm)
En filem per baix les rodanxes amb un palet de fusta per broquetes.
Posem trossos de potes del calamar dins les rodanxes.
En un plat de base hi posem els ingredients que hem cuit amb el calamar i blat de moro tot barrejat.
Hi posem la broqueta a sobre.
Adornem amb uns rajolins de salsa Cèsar i crema de vinagre de Mòdena.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Broqueta de calamar

Broqueta de calamar.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: