Llobarro al forn amb patates

Ingredients

  • 1 Llobarro d’1,2 kg més o menys sencer, net i escatat
  • 4 Patates
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 Alls
  • 1 Gotet de vi blanc
  • 1 Gotet de fumet o d’aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

En una safata que pugui anar al forn, hi posem una mica d'oli i sobre les patates sense pell, a rodanxes.
Damunt les patates hi posem la ceba tallada a juliana i els tomàquets partits en 4 trossos.
Ho salpebrem. Preescalfem el forn a 180º.
Posem la safata al forn ja calent. Uns 10 minuts després hi afegim el gotet de vi blanc.
Passats uns 5 minuts hi posem el llobarro.
El salpebrem. Hi afegim un got de fumet o d’aigua.
Ho deixem coure uns 20 minuts controlant la cocció.
Obrim el forn, i hi posem els alls laminats i el julivert picat
Ho deixem 5 minuts més al forn.
Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Llobarro al forn amb patates
Llobarro al forn amb patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: