Llobarro al forn amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro d’1,2 kg més o menys sencer, net i escatat
- 4 Patates
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets madurs
- 2 Alls
- 1 Gotet de vi blanc
- 1 Gotet de fumet o d’aigua
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre mòlt
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
En una safata que pugui anar al forn, hi posem una mica d'oli i sobre les patates sense pell, a rodanxes.
Damunt les patates hi posem la ceba tallada a juliana i els tomàquets partits en 4 trossos.
Ho salpebrem. Preescalfem el forn a 180º.
Posem la safata al forn ja calent. Uns 10 minuts després hi afegim el gotet de vi blanc.
Passats uns 5 minuts hi posem el llobarro.
El salpebrem. Hi afegim un got de fumet o d’aigua.
Ho deixem coure uns 20 minuts controlant la cocció.
Obrim el forn, i hi posem els alls laminats i el julivert picat
Ho deixem 5 minuts més al forn.
Ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10418 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.