Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns 150 - 200 g de filets de gall fresc sense espines
- 1 All tendre
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal
- Succedani de caviar
Per la salsa de pebrot escalivat:
- 1 Pot petit de pebrot vermell escalivat
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 100 ml de Crema llet
1 racions
Elaboració
De la salsa de pebrot escalivat:
Posem el pebrot comprat escalivat en un bol juntament amb la crema de llet, la sal i el pebre,
ho passem per la batedora fins que quedi una salsa ben fina.
Del gall:
Salem i enfarinem una mica els filets de gall.
En una paella antiadherent hi posem una mica d'oli i quan està calent els filets de gall.
Deixem fregir uns 3 o 4 minuts per costat.
Cap el final hi saltem l'all tendre net.
Per emplatar:
En un plat hi posem de base la salsa de pebrot escalivat i sobre els filets de gall amb l'all tendre damunt del peix.
Acabem d'adornar el plat amb uns tocs de succedani de caviar.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.