Espinacs a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg d'Espinacs frescos
- 2 Alls
- Un grapat de panses de Corint
- Un grapat de pinyons
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
3 racions
Elaboració
Posem les panses en remull en un got amb aigua durant 30 minuts.
Mentrestant, netegem bé els espinacs amb aigua freda per treure possibles restes de sorra que puguin tenir.
Un cop nets els espinacs, els bullim uns 5 minuts en una olla gran amb un dit d'aigua
(necessiten poc temps, el suficient perquè redueixin el seu volum).
Apaguem el foc, els escorrem i retirem tota l'aigua pressionant amb una espàtula de fusta contra el colador.
Tallem els espinacs a trossos amb un ganivet i els reservem.
En una paella gran, posem un bon raig d'oli d'oliva i saltem a foc lent els grans d'all laminats, vigilant que no es cremin.
Afegim els pinyons i els daurem.
Incorporem els espinacs trossejats i les panses. Remenem.
Salpebrem, i ho deixem coure 5-10 minuts, fins que hagin acabat de perdre l'aigua que els quedava.
Ja es pot servir el plat.
20min
Notes
Si no és temporada d'espinacs, poden ser congelats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.