Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam iceberg
- 2 tomàquets grans
- Un pot de pebrot escalivat casolà
- Una llauna de ventresca de tonyina
- Vinagre balsàmic de Módena
- Un our dur
- Fresons
- Olives farcides
4 racions
Elaboració
Rentem els tomàquets i els tallem en rodanxes ben fines.
Posem el tomàquet de base en un plat.
Tallem l’enciam pel mig i després en juliana amb un ganivet gran.
El posem en un motlle rodó de circunferència d’uns 10 cm sobre el tomàquet
Sobre hi posem pebrot escalivat que tallem a tires amb la ventresca de tonyina.
Ho decorem amb un tros d’ou dur, fresons tallats pel mig i olives farcides.
Sobre el tomàquet hi posem vinagre balsàmic de Módena.
Fem el mateix amb tres plats més (amanida per 4 persones).
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.