Canelons amb trufa negra
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 peça de secret de porc
- 2 botifarres
- 1 cuixa de pollastre
- 1 ceba de figueres
- 60 gr de farina
- 100 gr de mantega
- 1 litre de llet
- Anou moscada.
- Pebre blanc.
- 1 Trufa negra
- Formatge ratllat (barreja d'Emmental, Idiazabal, Parmesà)
- Conyac o vi ranci
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola rostim una peça de secret de porc, dues botifarres crues, i una cuixa de pollastre, afegint un raig de conyac o vi ranci durant la cocció. Alhora en una paella sofregim una ceba de figueres fins que agafi un color daurat, sense que es cremi,
Preparem una beixamel amb 60 gr de farina 60 de mantega, un litre de llet, sal i nou moscada ratllada i una mica de pebre.
Triturem la carn que hem cuit junt amb la ceba i la trufa, i hi barregem una mica de beixamel. Ho deixem a la nevera que es refredi, fins que quedi una massa compacta.
Preparem les plaques de canelons seguint les instruccions del fabricant.
Agafem una cullerada de massa i la repartim en cada caneló, i els anem col·locant en una safata de forn. Un cop preparats, hi afegim per sobre la resta de la beixamel preparada, hi posem el formatge ratllat i uns trossets de mantega a cada punta i al mig.
Preescalfem el forn a 190 - 200 graus, i un cop el formatge agafi un color torrat ho parem. I ja els podem servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1966 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.