Rossellones a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de rossellones
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 3 grans d'all
- 1 copa de vi blanc sec
- 1fulle de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Posem les rossellones amb aigua i força sal unes dos hores perquè deixin anar la sorra.
Pelem els alls i els trinxem. En una cassola amb un raig d'oli enrossim els alls.
Hi afegim la ceba, picada molt fina. Quan la ceba és rossa, hi posem els tomàquets,
pelats i triturats, sense les llavors. Ho salpebrem.
Deixem que tot es cogui lentament i, quan s'hagi espessit, hi afegim una fulla de llorer i el vi.
Ho deixem reduir i hi aboquem les rossellones ben netes. Deixem que s'obrin i ja les podem servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3610 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.