Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre desossats
- 240 g d'arròs
- 200 g de xampinyons
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una olla hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem l'arròs. Ho deixem coure uns 20 minuts.
El pasem per aigua, escorrem i reservem.
Mentre fem l'arròs, preparem els ingredients per fer les broquetes.
Trossegem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, el pebre, i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Guardem daus de pollastre per posar a l'amanida d'arròs.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els xampinyons laminats i rentat s, uns 10 minuts.
Reservem els xampinyons per l'amanida d'arròs.
Trossegem els xampinyons. En un bol hi posem l'arròs amb els dauets de pollastre que tenim
reservats i els xampinyons trossejats. Ho amanim amb oli d'oliva i remenem bé.
En un plat hi posem l'amanida d'arròs i al costat dues broquetes per persona. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.