Truita de bacallà a l'estil basc
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → País Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 150 g del morro de bacallà
- 1 ceba petita vermella
- 100 g pebrot verd
- 1 de gra d’all
- 2 culleradetes de julivert picat fi fresc del dia
- 4 o 5 ous frescos
- Oli d’oliva
- Oliva d'oliva verge extra
- Sal
2 racions
Elaboració
Laminem l'all i el reservem. Pelem i tallem la ceba en juliana i fem el mateix amb el pebrot verd, que netegem de llavors i el tallem en juliana.
En una paella sofregim els alls amb la ceba i el pebrot.
En una safata de forn hi posem el bacallà i el ruixem amb oli d’oliva. L'escalfem perquè es confiti, però no s’ha de coure, ha d’estar cru per dins.
Esqueixem el bacallà i amb els ingredients que tenim cuits a la paella i tot temperat, batem els ous en un bol, i tot seguit, hi afegim el bacallà, les hortalisses, el julivert i ho provem per veure si li falta sal o no.
La truita ha de quedar daurada, sucosa per dins i amb tots els ingredients ben repartits.
Escalfem una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva verge extra, hi afegim la barreja del bol. Anem movent la paella perquè qualli, li donem la volta i llestos. T'he de quedar crueta.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.