Bunyols de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2kl de bacallà esqueixat remullat
- 250grs de farina
- 1/4lt de llet-1cullera petita de llevadura en pols
- 1ou
- 1cullera sopera de brandi
- Oli de oliva
- Sal
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Posem un cassó al foc amb el bacallà ben escorregut i aigua i es deixa coure deu minuts
Passat aquest temps, escorrem el bacallà.
En un recipient de vidre es barreja la farina, la llevadura i la sal
Un cop barrejat, afegim la llet, el brandi i l'ou batut
Es remena bé fins a obtenir una pasta homogènia i es deixa reposar mitja hora
Passat aquest temps afegirem el bacallà ben esmicolat a trossos ben petits i ho barregem bé
Ara posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop ben calent passarem a fer els bunyols de bacallà
El sistema es agafant una cullera i anem prenent de la barreja que hem preparat i anem posant a la paella a fregir fins que ens quedin uns bunyols rossos
Els escorrem bé de l'oli i cap a taula.
45min
Etiquetes: Bacallà Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.