Congre amb ceba i pebrot vermell
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tall de conge fresc
- 1 ceba de Figueres
- 1 pebrot vermell
- 1 tomàquet madur petit
- 2 alls
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Rentem el pebrot i el tallem en juliana. Pelem la ceba i la tallem al gust. Rentem el tomàquet i el partim per la meitat. Laminem els alls.
En una paella hi posem una mica d'oli amb l'all, el tomàquet, ceba i pebrot. Ho coem a foc fort, uns 7 minuts. Hi afegim el congre salpebrat i ho deixem coure tot junt uns 4 o 5 minuts a foc mig (fem el congre pels dos costats). Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.