Paté de carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 carxofes
- 4 grans d’all (o més, al gust)
- Un bon raig d’oli d’oliva verge extra
- Sal
- Aigua
- Pebre (al gust)
- Herbes aromàtiques: 1 polsim de farigola, 1 polsim de romaní,...
2 racions
Elaboració
Netegem les carxofes de les fulles exteriors menys tendres i deixem només el cor, les partim per la meitat i treiem la pelussa del cor.
Posem una olla amb aigua a bullir amb una mica de sal, les herbes aromàtiques (farigola i romaní) i els alls sense pell.
Un cop bulli, coem les carxofes, durant 15 - 20 minuts. Quan els cors de carxofa siguin ben tendres, traiem les carxofes del foc, les escorrem i salpebrem.
A continuació triturem tots els ingredients amb la batedora. Té de quedar no massa líquid, textura de paté.
Es pot menjar com si fos una crema amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra o per untar el pa com si fos paté.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.