Calamarsets saltats amb mongetes seques
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de calamarsets
- 200 g de mongetes seques cuites
- 5 alls
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Julivert ben picat
2 racions
Elaboració
Netegem bé els calamarsets, si són petits, només cal treure’n la ploma interior i passar-los per sota l’aigua, escorre’ls bé.
Pelem els alls i els tallem a rodanxes.
En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, a foc baix perquè no es cremin, hi posem els alls.
Hi afegim els calamarsets, ho salpebrem, ho saltem uns 5 minuts i hi incorporem les mongetes amb julivert ben picat, ho remenem i ho deixem fent la xup-xup, uns 5 minuts, perquè quedi tot ben integrat. Ja es pot servir el plat.
Podem decorar el plat amb una mica de julivert.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3216 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.