Amanida tèbia de carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 carxofes
  • 1/4 de pebrot vermell
  • 1/4 de pebrot verd
  • 1 tomàquet d'amanir petit
  • 1 ceba petita
  • 2 alls
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Pelem les carxofes, treiem les fulles de l’exterior i aprofitem la part més tendra, el cor i alguna fulleta més. Les tallem en 6 o 8 trossos cadascuna.
En una olla hi posem una mica de sal i les carxofes tallades, les cobrim amb aigua i les deixem bullir uns 15 minuts.
Mentre fem les carxofes, rentem les hortalisses i les tallem a quadradets. Ho reservem.
Escorrem les carxofes, un cop cuites.
En un bol, barregem les carxofes amb les hortalisses, ho salpebrem i ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Ho barregem bé i ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Amanida tèbia de carxofes
Amanida tèbia de carxofes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: