Salmó al forn amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 o 3 lloms de salmó
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba petita
- Mig got del brou de peix
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Pre-escalfem el forn a 180 graus.
Pelem, rentem i tallem les patates a rodanxes de 0,5 cm. aproximadament i les posem escampades
en una safata de forn.
Tallem la ceba ben petita i l'estenem pel damunt de les patates. Ho salpebrem al gust.
Ho reguem amb oli i ho introduïm al forn, durant 25 - 30 minuts.
Mentre, en una paella segellem els trossos de salmó a foc viu durant molt poc temps.
Quan han passat els 25 minuts retirem la safata amb les patates.
Tot seguit, afegim el salmó al damunt, hi tirem el brou, ho salpebrem, reguem una mica amb
oli i ho posem de nou al forn durant 8 minuts.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.