Púding de llet condensada
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pot petit de llet condensada
- 3 ous
- 2 mides del pot de llet condensada de llet
- 2 tasses de cafè de sucre
- 1 tassa d'aigua
12 racions
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 190/200º.
En un motllo per a fer púdings hi posem el sucre i al foc per a cremar-la. Un cop cremada hi afegim l'aigua perquè es desfaci el sucre. Ho deixem refredar.
Barregem la llet, la llet condensada i els ous a la batedora. I ho aboquem al motllo.
El cobrim amb paper d'alumini i ho deixem al forn uns 45 minuts.
Quan estigui fred l'emplatem.
1h
Notes
Aquest és un postre que no falta mai a les cases del Brasil. Són molt llaminers, però aquesta recepta encara que sigui amb llet condensada no embafa. Us diré un secret: la meva mare sempre feia el sucre cremat ella. Jo des de que un cop em vaig cremar el compro fet de la casa Royal que ja ve preparat i es "quasi" igual que el de la meva mare.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.