Sípia amb all-i-oli

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • *
  • 1 sípia neta grossa
  • *
  • 1 morter d'all-i-oli

4 racions

Utensilis

Morter per a fer l'allioli

Elaboració

Bullim la sípia mitja hora, la treiem de l'aigua calenta i la deixem refredar.
La tallem a dauets.
Fem un bon all-i-oli i ho barregem bé.

40min

Notes

Amb l'allioli fet a morter és molt millor que amb el fet a màquina.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: