Llengua de bou amb escalunya caramel·litzada

Aquest bolet rep el seu nom perquè sota el barret en comptes de les típiques làmines hi te unes fines agulles que recorden la llengua de bou.

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grs. de llengua de bou (hydnum repandum)
  • 8 escalunyes
  • 70 grs. de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal comú
  • Cibulet

Elaboració

Peleu les escalunyes i picoleu-les fines.
En una paella fondre la mantega.
Un cop fosa afegiu-hi un raig d'oli d'oliva verge extra i incorporeu-hi les escalunyes picades, assaoneu-ho i deixeu-ho a foc baix fins que es caramel·litzin.
Afegiu-hi els bolets.
Sofregiu a foc baix durant uns cinc minuts. Doneu la volta als bolets i deixar a foc baix cinc minuts més amb la paella tapada, perquè s'acabi de coure. I ja ho podem retirar.
A l'hora de servir; en un plat pla col·loqueu al fons la escalunya caramel·litzada i a sobre els bolets. I decoreu amb cibulet picolat.

Notes

Aquest bolet també es coneix com a Picornell.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: