Truita de bacallà de sidreria
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: País Vasc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 Gr. De bacallà desalat esmicolat.
- 4 Ous.
- 1 Pebrot verd italià mitjà.
- 1 Ceba de Figueres mitjana.
- 2 Alls.
- Julivert.
- Pebre, sal i oli d'oliva verge.
- Bitxo (optatiu).
4 racions
Elaboració
Tallem en juliana la ceba i la posem a coure 4-5 m. en una paella.
Afegim el pebrot tallat a trossos i els alls laminats, salpebrem, i coem 10 m més.
Afegim el bacallà i el julivert, ho remanem bé, i deixem coure uns 4-5 minuts.
En un bol batem els ous i barregem amb el que hem preparat.
En una paella amb un raig d'oli, ho deixem coure uns 3 m, i amb un plat gros o un tombatruites, li donem la volta, i ho deixem coure 3 m.
La truita ha de quedat cuita, però alhora, per dins una mica sucosa.
30min
Notes
Lo típic, és un bon Txacolí, o sidra vascos. I com acompanyanent per un Txuletón amb uns pintxos, és el típic menú de sidreria.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.