Bacallà al pil pil

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llom de bacallà en trossos
  • Oli fi de grau
  • Alls

1 racions

Elaboració

Preparem el bacallà remullat i escorregut
Posem una cassola de terrissa al foc amb oli i alls pelats i tallats a rodelles fines
Quan estiguin daurats els traiem de la cassola i els reservem
Després posem el bacallà a la cassola amb la part de la pell a sota
Deixem que es dauri ben daurat a foc lent remenant la cassola de forma suau però constantment
Quan l'oli vagi espesseint , és a dir quan es vagi barrejant amb la gelatina que deixa anar el bacallà , procurant que no s'enganxi a la cassola
Deixem coure una estona , però sempre a foc ben suau
Servim en un plat amb els alls daurats per sobre el bacallà.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: