Bacallà al pil pil
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llom de bacallà en trossos
- Oli fi de grau
- Alls
1 racions
Elaboració
Preparem el bacallà remullat i escorregut
Posem una cassola de terrissa al foc amb oli i alls pelats i tallats a rodelles fines
Quan estiguin daurats els traiem de la cassola i els reservem
Després posem el bacallà a la cassola amb la part de la pell a sota
Deixem que es dauri ben daurat a foc lent remenant la cassola de forma suau però constantment
Quan l'oli vagi espesseint , és a dir quan es vagi barrejant amb la gelatina que deixa anar el bacallà , procurant que no s'enganxi a la cassola
Deixem coure una estona , però sempre a foc ben suau
Servim en un plat amb els alls daurats per sobre el bacallà.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1797 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.