Verats marinats
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per 4 verats-200cl de vi blanc-50cl de vinagre de xeres-2c/s de pebre en negre en pols-1c/s de sal gruixuda-1c/s de pebre vermell en pols-
4 racions
Utensilis
Un ganivet , una esorredora una plata fonda.
Elaboració
Netegem de cap i tripa els verats ben nets , i després els desespinem i els separem en filets. Seguidament els posem a marinar amb els ingredients a dalt indicats ; durant unes hores ; mínim tres hores , màxim cinc hores. Un cop passat el temps de marinar , els traiem del recipient i nomes escorreguts estaran a punt per acompanyar amb llimona o menjar sols.
30min
Notes
El temps d'elaboració s'enten que es el temps de preprar el peix i el marinat.El tmeps de marinat ja es descriu a la recepte.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.