Verats marinats

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per 4 verats-200cl de vi blanc-50cl de vinagre de xeres-2c/s de pebre en negre en pols-1c/s de sal gruixuda-1c/s de pebre vermell en pols-
  •  

4 racions

Utensilis

Un ganivet , una esorredora una plata fonda.

Elaboració

Netegem de cap i tripa els verats ben nets , i després els desespinem i els separem en filets. Seguidament els posem a marinar amb els ingredients a dalt indicats ; durant unes hores ; mínim tres hores , màxim cinc hores. Un cop passat el temps de marinar , els traiem del recipient i nomes escorreguts estaran a punt per acompanyar amb llimona o menjar sols.

30min

Notes

El temps d'elaboració s'enten que es el temps de preprar el peix i el marinat.El tmeps de marinat ja es descriu a la recepte.


Recepta de cuina de Verats marinats

Com a plat d´estiu fresc es ideal.

Recepta de cuina de Verats marinats

VERATS MARINATS

Foto de Yolanda grau

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Yolanda grau diu:
Demà ho provaré, a veure qué tal... Una pregunta: quan hi dius c/s, és cullerada sopera?
Jordi Bosch Negre diu:
Exacte Yolanda, és efectivament cullerada sopera.Salutacions.
Yolanda grau diu:
Jordi, els vaig deixar 4 hores i m'han quedat crus... Crec que els verats que he posat son massa grans.. Si els torno a posar una estoneta més, se m'acabaran de fer?
Jordi Bosch Negre diu:
Jo diria que si Yolanda. Soposo que depenent de la mida del peix pot ser que nessessitin una mica més.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: