Còctel de llagostins

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de llagostins mitjanets crus, 200 gr. de gambeta pelada petitona, enciam, sal i salsa rosa (podem comprar-la en pot de vidre, o fer-la nosaltres).
  • Unes fulletes de menta.

6 racions

Utensilis

Copes de vidre boniques, o safata fonda per a fer una corona.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb aigua i sal, i quan bulli, posarem els llagostins un minut. Els colarem i refredarem sota l'aigua de l'aixeta i hi afegirem una glaçons, per tal que quedin ben rosadets.
Els reservarem.
En unes copes de vidre grans, posarem l'enciam fet a trossets petitons, prèviament salat, i les gambetes petitones a sobre, que haurem també bullit d'antuvi poca estona.
Hi afegirem la salsa rosa i per tot el voltant, hi posarem els llagostins (mig dins i mig fora de la copa). Ho decorarem amb una fulleta de menta al mig de la copa.
Ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

45min

Notes

Ho servirem molt fred, en corona, tal i com està a la fotografia, o en copes individuals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt bonica aquesta recepte i molt ben presentada, te molta presencia. Felicitats.
Teresa Vives Mariné diu:
Hola Jordi,

Veuràs que són molt bons. No costen massa de fer.
Gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: