Còctel de llagostins
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 grams de llagostins mitjanets crus, 200 gr. de gambeta pelada petitona, enciam, sal i salsa rosa (podem comprar-la en pot de vidre, o fer-la nosaltres).
- Unes fulletes de menta.
6 racions
Utensilis
Copes de vidre boniques, o safata fonda per a fer una corona.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb aigua i sal, i quan bulli, posarem els llagostins un minut. Els colarem i refredarem sota l'aigua de l'aixeta i hi afegirem una glaçons, per tal que quedin ben rosadets.
Els reservarem.
En unes copes de vidre grans, posarem l'enciam fet a trossets petitons, prèviament salat, i les gambetes petitones a sobre, que haurem també bullit d'antuvi poca estona.
Hi afegirem la salsa rosa i per tot el voltant, hi posarem els llagostins (mig dins i mig fora de la copa). Ho decorarem amb una fulleta de menta al mig de la copa.
Ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
45min
Notes
Ho servirem molt fred, en corona, tal i com està a la fotografia, o en copes individuals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.