Sardines al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de sardines-Una llimona-Un raig d'oli-Una cullerada de pa ratllat-Quatre grans d'all-Julivert-Fulles de llorer-Pebre-Sal-

4 racions

Utensilis

Una escorredora,una plata per forn i un morter .

Elaboració

Netegem de tripa les sardines , les rentem i les posem a escórrer. Les salpebrem i exprimim a sobre les sardines. El suc de llimona. Després les em-papem amb oli cru i les passem per pa ratllat barrejat amb all i julivert picats. Les posem en una plata de forn, amb el fondo untat amb oli. Les remullem amb mes oli per sobre, les cobrim amb fulles de llorer i les posem al forn calent. Quant veiem el pa ratllat torrat, les sardines estaran.

30min

Notes

Per descomptat que la sardina ha de ser el mes fresca possible , i a mes a mes, si es grossa millor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: