Sardines al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Un quilo de sardines-Una llimona-Un raig d'oli-Una cullerada de pa ratllat-Quatre grans d'all-Julivert-Fulles de llorer-Pebre-Sal-
4 racions
Utensilis
Una escorredora,una plata per forn i un morter .
Elaboració
Netegem de tripa les sardines , les rentem i les posem a escórrer. Les salpebrem i exprimim a sobre les sardines. El suc de llimona. Després les em-papem amb oli cru i les passem per pa ratllat barrejat amb all i julivert picats. Les posem en una plata de forn, amb el fondo untat amb oli. Les remullem amb mes oli per sobre, les cobrim amb fulles de llorer i les posem al forn calent. Quant veiem el pa ratllat torrat, les sardines estaran.
30min
Notes
Per descomptat que la sardina ha de ser el mes fresca possible , i a mes a mes, si es grossa millor.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8095 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.